martes, 16 de marzo de 2010

Pebrots facits (2)

Ingredients:
- 2 llaunes de pebrot
– 350 g. de carn de porc
– 150 g. de vedella
– 3 cullerades de salsa de tomàquet
– 1 llauna de paté
– 4 ous
– farina de galeta
– ous
– farina
–oli, sal,i pebre.
SALSA.
Per fer el farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé. Es posa a la batedora fins que quedi una pasta fina, però no líquida. Es deixa reposar tota la nit.
S’agafen els pebrots i s’omplen bé. Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a una cassola.
Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el tomàquet, i es vi i l’aigua, i posar-ho sobre els pebrots. Deixar-ho coure 20 minuts. Si falta suc, afegir-hi mes aigua.

No hay comentarios: