Ingredients
llom
pomes
cervesa
pastanaga
ceba
mantega
farina
sucre i sal
Es lliga el tros de llom s’hi posa sal i pebre, i es fregeix a foc molt fort perquè s’enrosseixi tot ell. Es posa a una safata , i s’hi posa la ceba i la pastanaga feta a trossos, i es posa al forn ben fort i es tapa amb paper de plata . Se l’hi va donant voltes i tirant-hi miques de cervesa.
A part es fregeixen les pomes tallades a quadrets, junt amb la mantega i el sucre ,s’hi afegeix un polset de farina i es remena bé durant uns moments , si posa un raig de cervesa i s’afegeix al llom . Quan ja estigui cuit es treu el llom i es deixa reposar. Es passa la salsa pel mini pimer, es talla i s’acompanya amb la salsa servida per separat
Hola Viqui, Soc en Ramon del Casal de Vilassar de Dalt, Hi fet aquesta entrada en el Blog Els Navegrans,¿ despres ja la eliminaré ? abeura si aquest model es el que tu volies pel teu Blog de cuines, si es axis ja mou diràs, espero resposta
domingo, 14 de febrero de 2010
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
8 comentarios:
molt bo, intentarem fer-ho
Aixó va be per al colesterol?
Aixó va be per al colesterol?
Aixó va be per al colesterol?
em sembla molt sencill de fer
i crec que ho probaré de fere
Em feu venir molta gana
Lluís
Jo encara estic molt atrassada, amb això dels blocs, faig moltes coses,porò no sé gaira que faig
Gracias, Viqui, por tu sabrosa receta.
Publicar un comentario