domingo, 14 de febrero de 2010

LLOM AMB POMES

Ingredients

llom
pomes
cervesa
pastanaga
ceba
mantega
farina
sucre i sal


Es lliga el tros de llom s’hi posa sal i pebre, i es fregeix a foc molt fort perquè s’enrosseixi tot ell. Es posa a una safata , i s’hi posa la ceba i la pastanaga feta a trossos, i es posa al forn ben fort i es tapa amb paper de plata . Se l’hi va donant voltes i tirant-hi miques de cervesa.
A part es fregeixen les pomes tallades a quadrets, junt amb la mantega i el sucre ,s’hi afegeix un polset de farina i es remena bé durant uns moments , si posa un raig de cervesa i s’afegeix al llom . Quan ja estigui cuit es treu el llom i es deixa reposar. Es passa la salsa pel mini pimer, es talla i s’acompanya amb la salsa servida per separat

Hola Viqui, Soc en Ramon del Casal de Vilassar de Dalt, Hi fet aquesta entrada en el Blog Els Navegrans,¿ despres ja la eliminaré ? abeura si aquest model es el que tu volies pel teu Blog de cuines, si es axis ja mou diràs, espero resposta

8 comentarios:

beni dijo...

molt bo, intentarem fer-ho

Pere dijo...

Aixó va be per al colesterol?

Pere dijo...

Aixó va be per al colesterol?

Pere dijo...

Aixó va be per al colesterol?

Elisa dijo...

em sembla molt sencill de fer

i crec que ho probaré de fere

lluís dijo...

Em feu venir molta gana
Lluís

Viqui Mulet dijo...

Jo encara estic molt atrassada, amb això dels blocs, faig moltes coses,porò no sé gaira que faig

Coordinadoras dijo...

Gracias, Viqui, por tu sabrosa receta.