domingo, 17 de abril de 2011

12ena. Setmana de la Gent Gran

Aquest any, el casal de Vilanova del Camí, celebrem la 12ena. Setmana de la Gent Gran, com cada any, ens agradaria que sigues lo mes concorregut possible, serà del 9 al 15 de maig del 2011. Des de el dia 11 s’han obert les inscripcions, per els diferents actes, son els següents:
1.Dia 9, passejada per el riu Anoia i esmorzar a Can Tito.
2.Dia 11, viatge cultural a les caves Freixenet dinar al Restaurant Nou i al final gran ball per el solista "L'Enric".
3.Dia 12, conferencia Mossos d'Esquadra, "Petits consells per a grans persones", després repartí els premis dels concursos de jocs de taula.
4.Dia 13, concurs de plats cuinats i a continuació repartició del premis.
5.Dia 14, es fa l’acta mes maco i mes emotiu de la setmana, a les 11,30 Homenatge a la Gent Gran, nascudes a l'any 1924, cantarà la coral "La Pregona", de Vilanova del Camí, s’entregarà una placa commemorativa i per últim es farà un bon pica-pica. Ala tarda, es farà un ball com cada dissabte amb el cantant "Fernando de Màxim".
6.Dia 15, a partir de les 11,30, es començarà el concurs d'arròs a la cassola, amb membres de la "Confraria d'Arròs a la Cassola" de Catalunya, i concursants de Vilanova i la comarca. Ales 2,30, dinar de germanor, entrega del premis del concurs i ball de cloenda de la nostre setmana, amb el "Duo Doble Perfil"
Haviam si ens animem i podeu venir a fer alguna activitat, per fer gresca i passar-ho be sempre hi som a temps.
La Junta del Casal

No hay comentarios: