viernes, 5 de marzo de 2010

9 d'Abril, divendres, dinar de Voluntaris d'Internet i Trobada de Bloggers

Amigues i amics formadors voluntaris d’Internet als casals de gent gran, cada dos mesos, mitjançant aquest bloc, convoquen a les persones que van fer el 3er. nivell d’Internet “els Bloggers”, per intercanviar coneixements i experiències entre tots.

Que vos sembla si veniu a aquest dinar el divendres, 9 d'Abril, i pensem com ens organitzem per a recolzar-nos una mica més entre tots per fer la tasca el millor possible?.

Dinarem a les 14h. a la cantina de l’Edifici Serradell de Llars Mundet, Barcelona.

El preu serà de 5 €

Qui ens vulgui acompanyar l’ha de confirmar abans del 8 d'Abril, posant un comentari a aquesta entrada o enviant un missatge a voluntarisinternet@gmail.com

La Trobada de Bloggers la farem a les 15,30h.

4 comentarios:

salvador dijo...

Victoria, el día 26 no podré venir tinc que fer-me l'anlisis del sintrón, i tinc que perdre tot el matí, ja que van molt lens.
Una abraçada a tots, i aviam si ve mes gent que l'ùltima vegada.

Anónimo dijo...

Vindré, vindré. Espero no emocionar-me gaire quan us vegi a tots. Seran moments difícils però espero superar-los. Com diuen la vida segueix..........
MARISA

Coordinadoras dijo...

Marisa y demás amigas y amigos, he tenido que cambiar el dia de la comida por razones de mi trabajo.

Espero que este cambio nos permita contar con la compañía de Salvador.

¡Buena Semana Santa!
¡¡¡Nos vemos a la vuelta!!!

salvador dijo...

Hola bloggers, el dia 9 d'abril, si que podré estar, no tinc metges ni cap compromis, espero que siguem quans mes millor,i espero veure al Ramon Sancliment, aviam si ja està be de l'operació.
Animeuse una mica