jueves, 2 de abril de 2009

Ordinadors de 2a. ma. Cessió de Bens Mobles

Els Bens Mobles de la Diputació de Barcelona només es cedeixen a Administracions públiques i a Entitats sense ànim de lucre. Cal omplir una sol·licitud amb lletra clara, adjuntar la documentació que figura en el model i presentar-la al Registre de la Diputació de Barcelona. Copia d'un model de sol·licitud:

"1 Dades personals: Nom i cognoms, DNI, Domicili (carrer, plaça), Número, Pis, Porta, Població, Codi postal, Telèfon fix, Adreça electrònica, Telèfon mòbil

2 Fets i motivació de la petició: Havent observat el B.O.P. de Barcelona, núm. 70, de data 22-3-1997, on es convoca a totes les administracions públiques i entitats sense ànim de lucre interessades en la cessió de béns mobles no utilitzables per la Diputació de Barcelona, per portar a terme l'activitat.... necessitem ....

3 Sol·licitud: Tingui a bé considerar la inclusió en el Registre especial que creïn en aquesta matèria com interessats en la cessió de béns.
Manifestar el nostre interés en qualsevol tipologia de béns, establint però, la prelació següent:
(ex.: ordinadors, impresssores, cadires, taules...)

Signatura
(Població) , de............ de 200

4 Relació de documents aportats encas d’una associació: * còpia dels Estatuts *altre documentació que la vinculi amb la Diputació de Barcelona (si s’escau)

Excel·lentíssim Sr. President de la Diputació de Barcelona

No hay comentarios: