viernes, 30 de enero de 2009

1a Trobada de Bloggers de l'any

Aquestes són les persones que ven assistir a la trobada de bloguers del dimarts passat, més Antonia Matarín que feia la foto.

Ven trobar a faltar a Salvador Martín que ens va telefonar dient que no podia venir, a Marisa i Simeó, de Bigues i Riells, que han vingut a totes les trobades, a la profe Elena Benito, que estava donant un curs a Vic, a la profe Wara Saavedra, que acabava de torner d'altre curs a Pineda de Mar i, per suposat, us ven trobar a faltar a la resta de bloguers de casals que no aparegueu a la foto.

7 comentarios:

salvador dijo...

Ho sento molt per no haver pogut anar,ja que es un puesto que ho conec be i es bastant acceciple, però moltes vegades la feina mana i no pots estar a tres llocs a l'hora, ja fareu una mica d'escrit sobre lo que vareu parlar.

EL BON CALIU dijo...

Som la Marisa i en Simeó de Bigues. Us demanem disculpes per haver faltat a la cita. S'ens va passar per alt. Deu ser cosa de la edat doncs ens ha sabut greu.

Unknown dijo...

Ai, ai, ai! Aquest cervell que ja comença a tenir lapsus.
Victoria estimada, i va també per tots els Bloggers, no sé... el que ens ha passat.
Quin greu i quina enveja hem tingut al veure la foto. ¡ Qué Guapos!
Con lo que a mi me gusta que me retraten.

Bueno, nada, haber si para la próxima no se nos pasa.
Un abrazo para todos os queremos

Simeó i Marisa

Silvina dijo...

QUE VUENO VER HA NUEVOS BLOGER,Saludos a todos
Silvina

salvador dijo...

Hola Bloggers, espero que posseu en el bloc lo que es va parlar en la trobada.
Una abraçada a tots

Anónimo dijo...

HOLA A TODOS: ME TENGO QUE DISCULPAR POR NO HABER PODIDO ASISTIR A LA TROBADA, POR ASUNTOS DE ENFERMEDAD FAMILIAR PERO TODABIA ESTAMOS EN CONTACTO Y QUEREMOS SEGUIR ESTANDO . ME APUNTO A LO QUE DICE SALVADOR QUE PUBLIQUEIS DE LO QUE SE TRATO EN LA REUNIÓN . UN FUERTE ABRAZO A TODOS LOS BLOGUERS . FILI

hanna dijo...

Es repetirse .Pero no asistimos pues estamos haciendo de canguros de dos de nuestras tres nietas y nos es imposible asistir .quizas otra vez pueda ser,lo cual nos gustaria mucho conoceros,a todos ,un abrazo muy fuerte para todos los bloges.